Yurtlar Üniversiteler Harita Ücretsiz İlan Ver

İstanbul Kırtasiye Fuarı 22 Şubat’ta Başlıyor

İstanbul Kırtasiye Fuarı 22 Şubat’ta Başlıyor

İstanbul Kırtasiye Fuarı; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22-26 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak.

İstanbul Kırtasiye Fuarı; TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22-26 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. 2017’de ilk kez TOBB’un desteği ile yapılacak ’Kırtasiye Zirvesi’ sektörün liderlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olup sektöre dair durumlar ortaya konacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde tüm Kırtasiyeciler Derneği tarafından gerçekleştirilecek fuarın Türkiye kırtasiye sektörüne hareket kazandırması bekleniyor. Türkiye’nin her yerinden kırtasiye sektörünün temsilcileri, dernek, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katılımıyla gerçekleştirilecek zirvede, kırtasiyenin sorunları, çözüm önerileri gözler önüne serilecek, sektörün geleceği tartışılacak. Zirve ayrıca katılımcılara okul, kırtasiye, kağıt, ofis malzemeleri ve oyuncak sektöründe yeni iş fırsatları yaratma, işbirlikleri kurma ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı sunacak.

Yurtdışındaki ofisler ile potansiyel ülkelerden katılımcıları fuar hakkında bilgilendirdiğini belirten TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, “Yurtdışı ziyaretçilerimizin fuara gelmeleri için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca yurtdışındaki potansiyel ülkelerin toptancılarının da fuara katılımını sağlamak için 3 aydır yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

“TOBB’un kırtasiye sektörüne sahip çıkmasını önemsiyoruz”

Fuarın 2017’de ilk kez TOBB himayesinde gerçekleşeceğini dile getiren Vecdet F. Şendil, “TOBB’un kırtasiye sektörüne sahip çıkmasını çok önemsiyoruz. Fuarda sektörümüz en üst düzeyde temsil edilecek. Türkiye’de imalat potansiyeli ciddi şekilde arttı. Türkiye’nin neresinde olursa olsun iyi perakendecilerin bu fuara katılması, fuarın önemini daha da artırıyor. Sektörümüzün, yurtiçi ve yurtdışında hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 120 bin metrekare kapalı sergileme alanında yapılacak olan İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı’nı 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yurtlar Evimiz