Yurtlar Üniversiteler Harita Ücretsiz İlan Ver

HAVELSAN Kış Okulları Başlıyor

HAVELSAN Kış Okulları Başlıyor

HAVELSAN savunma, bilişim, siber güvenlik gibi birçok yeni teknoloji alanındaki uzmanlığını gençlerle paylaşıyor.

HAVELSAN savunma, bilişim, siber güvenlik gibi birçok yeni teknoloji alanındaki uzmanlığını gençlerle paylaşıyor. HAVELSAN, siber güvenlik ve yazılım test mühendisliği konusunda hazırladığı kış okulları ile bir ilke daha imza atıyor.

Derin bilgi ve tecrübesi ile alanında öncü olan HAVELSAN, geçen yıl birincisini düzenlediği akademi programlarının sonrasında, genç mühendis adaylarının bilişim sektöründe doğru bir kariyer başlangıcı yapmaları için HAVELSAN, "Siber Güvenlik ve Yazılım Test Mühendisliği Kış Okulları"nı açıyor. Bu okullar ile öğrencilerimiz aldıkları teorik bilginin sektördeki yansımaları ile tanışma fırsatı bulacaklar. Her iki program için başvuru adresi: http://akademi.havelsan.com.tr/

HAVELSAN’dan Bugünün Siber Güvenlik Uzmanına Çağrı!

HAVELSAN’dan 10 günlük "Siber Güvenlik Kış Okulu" eğitimi: Üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile mezunlar için 30 Ocak ile 10 Şubat 2017 tarihleri arasında ücretsiz kış okulu programı gerçekleştirilecektir. Siber Güvenlik Kış Okulu için son başvuru tarihi 20 Ocak 2017.

Siber Güvenlik Kış Okulu Detayları ve Başvurusu için: http://akademi.havelsan.com.tr/SiberHome.aspx

HAVELSAN Yazılım Test Mühendisliği deneyimini paylaşıyor

Yazılım Test Mühendisliği alanında kariyer yapmayı hedefleyen gençlerimize yazılım testi konusunda alanında uzman HAVELSAN personelleri tarafından; Yazılım Test Mühendisliğine Giriş, Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsünde Test, Kara Kutu ve Beyaz Kutu Test Teknikleri, Yazılım Kalite Karakteristikleri gibi dersler verilecektir. Yazılım Test Mühendisliği Kış Okulu için son başvuru tarihi 27 Ocak 2017.

Yazılım Test Mühendisliği Kış Okulu Detayları ve Başvurusu için: http://akademi.havelsan.com.tr/TestMuhendisligiHome.aspx

Yurtlar Evimiz