Yurtlar Üniversiteler Harita Ücretsiz İlan Ver

Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programı Başvuruları Başlıyor!

Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programı Başvuruları Başlıyor!

2017 yılı ÖEP başvuruları 6’şar aylık dönemler için 2 ayrı tarihte kabul edilecektir. Başvurular, internet sitemizden yapılacak olup telefonla veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

Borsa İstanbul A.Ş. Öğrenci Eğitim Programına, başvuru kılavuzunda belirtilen bölümlerde okuyan yurt içi ve yurt dışındaki 4 yıllık üniversite ve 4 yıllık yüksek okulların üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri kabul edilmektedir. Ayrıca, mezuniyetinin üzerinden 6 aydan fazla süre geçmemiş öğrenciler de programa katılabilmektedir.

Program, yıl boyunca her biri 2 hafta süreli 22 dönemde gerçekleştirilmektedir. Program bitiminde, katılımcılara Öğrenci Eğitim Programına katıldıklarına dair bir belge verilmektedir. Staj zorunluluğu olan öğrencilerin, Öğrenci Eğitim Programının üniversiteler tarafından staj olarak sayılmayabileceğini dikkate almaları gerekmektedir.

2017 YILI BORSA İSTANBUL A.Ş. ÖĞRENCİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURULARI DUYURUSU

2017 yılı ÖEP başvuruları 6’şar aylık dönemler için 2 ayrı tarihte kabul edilecektir. Başvurular, internet sitemizden yapılacak olup telefonla veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

1. dönem ile 11. dönemler arası (06 Şubat-14 Temmuz 2017 tarihleri arasında kalan ÖEP dönemleri) için başvurular, 19-20 Ocak 2017 tarihlerinde kabul edilecektir.

12. dönem ile 22. dönemler arası (17 Temmuz – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında kalan ÖEP dönemleri) için başvurular 01-02 Haziran 2017 tarihlerinde kabul edilecektir.

Zaman önceliği ile başvuru yapmak adaya herhangi bir avantaj kazandırmayacaktır. Başvuru süresi bittiğinde yapılmış tüm başvurular ortak bir havuza alınıp programatik kura yöntemiyle (program yardımı ile tesadüfi/rastgele örnekleme yöntemi ile seçim) öğrenci seçilecektir.

İnternet sitemizden yapılan başvuru esnasında aday öğrenciler,

• Başvuru ekranına ad-soyad, doğum tarihi, TC kimlik numarası, cep telefonu, üniversite, fakülte ve bölüm bilgileri gibi doldurulması zorunlu alanları gireceklerdir.

• Ayrıca ÖEP’ye katılmak istedikleri dönemi (birden fazla olabilir) tercih sırasına göre seçecekler ve daha sonra “Kaydet” butonuna tıklayarak başvuru işlemini tamamlamış olacaklardır.

Başvurusunu tamamlamış olan aday öğrenciye “Başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır” mesajı iletilecektir. Bu mesaj, programa kabul edilmek anlamına gelmemektedir.

Başvuru alımının ardından, programatik kura yöntemiyle belirlenen ÖEP’ye katılmaya hak kazananların yer aldığı ön kayıt listesi, 23 Ocak 2017 tarihinde internet sitesinde ilan edilecektir. Ön kayıt listesinde adı olan katılımcıların 26 Ocak 2017 tarihine kadar belgelerini [email protected] e-posta adresine fotoğraflı olarak göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde adayın ön kaydı silinecektir.

NOT:Kesin Kayıt Listesinde ismi olan öğrencilerimiz, programın ilk günü bir adet vesikalık fotoğraf ile saat 10:30’da Borsamızda olmaları gerekmekte olup ayrıca kişisel e-posta adreslerine katılım bilgisi gönderilmeyecektir.

Borsa İstanbul A.Ş. Öğrenci Eğitim Programı 2017 Yılı Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.


İletişim Bilgileri:

Borsa İstanbul A.Ş. İnsan Kaynakları Bölümü

T:
0212 298 24 23

E-posta:
[email protected]

Yurtlar Evimiz